• Vuokraa upea loma-asunto Rukalta!
  Vuokraa upea loma-asunto Rukalta!
  tutustu
 • Vuokraa upea loma-asunto Rukalta!
  Vuokraa upea loma-asunto Rukalta!
  tutustu
 • Vuokraa upea loma-asunto Rukalta!
  Vuokraa upea loma-asunto Rukalta!
  tutustu

Tervetuloa lomalle Villa Joutsenrinteelle, Rukalle

Lomalle Kuusamoon, Rukalle? Villa omassa rauhassa, järven rannalla, mutta kuitenkin keskellä Rukan aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia? Villa Joutsenrinne on juuri sinulle ja suuremmallakin seurueelle paikka, johon on helppo tulla ja jossa on helppo lomailla. Talven riemut ja kesän tunnelmat, kaikki samassa paketissa. Majoitustilat kahdeksalle henkilölle.

Hyvä varustetaso ja kodikas sisustus

Villa Joutsenrinne on hirsirakenteinen valoisa mökki, pääsuunta on etelään ja Viipusjärvelle. Joutsenrinteen 135 m2 jakaantuu kahteen kerrokseen.

Alakerrassa (90 m2) on laaja keittiö-olohuonekokonaisuus, johon mahtuu isompikin seurue, kaksi makuuhuonetta sekä tunnelmallinen sauna, suihkutilat kaksine suihkuinen sekä erillinen wc. Olohuoneessa viimeisimmät audio-videolaitteet tunnelmointiin tai vaikkapa strategian viimeistelyyn ja valkokangas.

Yläkerran kokonaisuus jättää sanattomaksi, vuodepaikat suuremmallekin seurueelle. Katso kuvat ja ihastu. Myös perheen pienimmät huomioitu – mökistä löytyy matkasänky, syöttötuoli, potta. Nuorisolle löytyy lautapelejä tai vaikkapa perinteistä koronaa sekä lukemista.

Talven harrastuksiin löytyvät varastosta pilkkimisvälineet, pulkat ja lumikengät. Mökkirannasta pääset talvella suoraan huolletulle hiihtoladulle ja Rukan rinteet ovat lähellä.

Kesällä hämmästyttävä paikka - kuivalla kankaalla ja rinteessä ei ole hyttysiä kiusana. Rannassa vene soutelu- tai kajakkiretkiin ja lähin ulkoilureittikin - UKK-reitti - on vain muutaman sadan metrin päässä. Suomen luontoa ympärillä parhaimmilaan!

Tästä voit katsoa Viipusjärven aluetta yläilmoista: https://on360.fi/viipusjarvi/


Villa Joutsenrinne

 • Alakerrassa kaksi makuuhuonetta, jossa toisessa on kaksi erillistä vuodetta ja toisessa parivuode
 • Olohuone avonaista tilaa tupakeittiön kanssa ja olohuoneesta löytyy audiovideo-viihdekeskus ja valkokangas
 • Yläkerrassa iso parvi, jossa petipaikat 6 henkilölle
 • Sähkölämmitteinen sauna, pesuhuone kahdella suihkulla, yhteensä 2 WC:tä
 • Terassilla kaasugrilli (vain kesällä), penkit ja ruokapöytä järviterassilla, lepotuolit pikkuterassilla
 • Autolle lämmityspistoke
 • Lukittava ulkovarasto

Hyvä varustetaso ja kodikas sisustus

 • Modernista tupakeittiöstä löytyy astianpesukone, jääkaappi/pakastin, mikro, keraaminen sähköliesi, kahvin-ja vedenkeitin, leivänpaahdin ja astiasto
 • Villan varustukseen kuuluvat myös varaava takka, koneellinen ilmastointi, 2 TV:tä, valkokangas, Wii-peli, vaatteiden kuivauskaappi, pyykinpesukone, pölynimuri, silitysrauta ja siivousvälineet sekä perheen pienimmille syöttötuoli, retkisänky ja potta
 • Ulkona makkaranpaistopaikka illanistujaisiin
 • Lukittava ulkovarasto, josta löytyvät talvipuuhaan pulkat, 2 stigaa, lumikengät (2 paria), pilkkimisvälineet ja kesäpuuhaan mm. kalastusverkot (luvat sisältyvät vuokraan), virveleitä, soutuvene ja pelastusliivit, polttopuut, savustuspönttö, muurikkapannu

Muuta huomioitavaa

 • Lemmikkieläimet sallittuja, mutta sovittava ja ilmoitettava etukäteen
 • Viipusjärven rantaan 80 m, josta on hyvät mahdollisuudet hiihtoon
 • Alueella lyhyt etäisyys lasketteluun, moottorikelkkailuun, kalastukeen ja vaellukseen
 • Harrastuksia lähellä: hiihto 100 m, golf 15 km hiihtokeskus 4 km
 • Lähin kauppa 4 km
 • moottorikelkkailu 300 m, kalastus, marjastus, maastopyöräily, retkeily

Tervetuloa!


Sijainti Rukalla

Villa Joutsenrinne sijaitsee omassa rauhassa, Viipusjärven rannalla, mutta kuitenkin lähellä Rukan aktiviteetteja ja harrastusmahdollisuuksia.

Rukan ja Kuusamon nähtävyyksiä ja harrastusmahdollisuuksia

Villa Joutsenrinteen sijaintikartta

Varaa parasta lomaa!

Villa Joutsenrinteen vuokraushinta alkaen 170 €/vrk.

Minimi vuokrausaika 3 vrk.

Varaukset tehtävä vähintään 3 vrk ennen loman alkua.

Vuokraus ja varaustiedustelut

Villa Joutsenrinteen varaustilateesta voit tiedustella puh. 040 552 8880 tai info(at)joutsenrinne.fi tai
https://mokkivuokra.fi/mokit/2961/villa-joutsenrinne

Lisäpalvelut

Liinavaatteet + pyyhkeet 25 €/setti
Loppusiivous 150 €


Villa Joutsenrinne
Varaus- ja vuokrausehdot

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

Kun asiakas on sopinut sähköpostitse tai puhelimitse villan Joutsenrinteen vuokrauksesta, lähetetään hänelle sähköpostilla lasku, jossa on osoitetiedot, ajo-ohjeet sekä tilitiedot vuokranmaksua varten. Nämä tiedot lähetetään sähköpostilla.

Vuokrausehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi, kun asiakas on vahvistanut varauksen maksamalla varausmaksun.  Varausmaksu on 300 € ja se suoritetaan viikon kuluessa varauksesta. Loput vuokrasta maksetaan vähintään kuukausi ennen vuokra-ajan alkua. Jos varaus tehdään alle 30 vrk ennen vuokra-ajan alkua, vuokrahinta maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä.

Maksun voi suorittaa tilisiirtona pankin kautta laskua vastaan. Ei luottokorttimahdollisuutta.

Mikäli asiakas ei noudata maksuehtoja, vuokranantajalla  on oikeus katsoa varaus peruuntuneeksi ja sopimus puretuksi.

ASIAKKAAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Vuokrasopimuksen peruutus pitää lähettää sähköpostitse info@joutsenrinne.fi.

Asiakkaalla on oikeus purkaa vuokrasopimus ilman erityistä syytä, jolloin noudatetaan seuraavia ehtoja:

 1. Jos asiakas peruuttaa varauksen viimeistään 30 vrk ennen varauksen alkamista, palautetaan varausmaksu asiakkaalle palautetaan asiakkaalle 50 % vuokran kokonaishinnasta.
 2. Jos asiakas peruuttaa varauksen myöhemmin kuin 30 vrk ennen varauksen alkamista, asiakkaan maksamaa vuokraa ei palauteta.

Jos asiakas itse tai hänen kanssaan yhteistaloudessa asuva henkilö sairastuu äkillisesti, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee, on asiakkaalla oikeus purkaa sopimus ja saada takaisin maksamansa summa lukuun ottamatta ennakkomaksua (25% vuokrahinnasta). Sairaus tai tapaturma on osoitettava vuokranantajalle lääkärintodistuksella. Jos vuokraaminen on jo aloitettu,  ei vuokrahintaa  kuitenkaan palauteta.

VUOKRANANTAJAN OIKEUS PERUUTTAA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, vuokranantaja voi purkaa sopimuksen ilmoittamalla asiakkaalle mahdollisimman pian peruutuksesta. Tällaisia esteitä ovat mm.  tulipalo, luonnonmullistus tai muu ennalta arvaamaton tapahtuma. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada koko maksamansa vuokra takaisin. Jos vuokra-aika keskeytyy, palautetaan vuokran toteutumatonta osaa vastaava hinta.

OLESKELU VILLA JOUTSENRINNE

Villa on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 18.00 lähtöpäivään klo 12.00.

Villaa saa käyttää enimmillään 10 henkilöä. Villan sisällä ei saa tupakoida. Lemmikkieläinten tuonnista villaan on aina sovittava ennen varauksen tekoa vuokranantajan kanssa.

Avotulen teko mökin alueella metsäpalovaroituksen aikana ja muualla kuin nuotiopaikalla on kielletty.

Tarkemmat ohjeet oleskeluun löytyvät Villa Joutsenrinteestä ja laitetaan mukaan vahvistuksen yhteydessä.

VAHINKOJEN KORVAUS

Vuokralainen on velvollinen ilmoittamaan omistajalle lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamastaan vahingosta. Vuokralainen on myös velvollinen korvaamaan omistajalle aiheuttamansa vahingon.

Vuokranantaja ei vastaa sellaisesta asiakkaalle aiheutuneesta vahingosta, joka aiheutuu ennalta arvaamattomasta ylivoimaisesta esteestä tai vastaavasta syystä, kuten esimerkiksi sellaisesta luonnon ilmiöstä, sähkökatkoksesta tai muusta vastaavasta, joka ei ole johtunut vuokranantajasta, ja jonka seurauksia vuokranantaja ei kohtuudella voinut estää. Vuokranantaja ei myöskään vastaa vahingoista tai seurauksista jotka aiheutuvat luonnon ilmiöistä.

Yhteystiedot

info@joutsenrinne.fi
Jukka Kantola p. 040 5528 88
Kaisa Kantola p. 050 4641 904